Vindaloo er en kjent indisk matrett som skal være ganske sterk. Den lages opprinnelig med svinekjøtt, men det blir mer og mer populært å lage den med kylling eller annen type fjærkre
Skjær kylling fileten i strimler. Kveldens mat ble en indisk vindaloo med thailandske krydder. Ha i kyllingen, sopp, paneng curryen og tomat purè og bland dette godt inn
Vindaloo. Vindaloo. 200 g oksekjøtt i terninger (samme oppskrift kan også brukes til kylling, kjøttdeig evt vegetar, da kan man bruke mer kikerter evt linser eller bønner). 200 g oksekjøtt i terninger (samme oppskrift kan også brukes til kylling, kjøttdeig evt vegetar, da kan man bruke mer kikerter evt linser eller bønner)
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
Stek kyllingen gyllen i smør og krydre med sort pepper. Hell over Vindaloo Cooking Sauce, fløte og vann og la det småkoke i 5-7 minutter. Kyllingfilét i terninger 500 g. Vindaloo Cooking Sauce 1 glass