Ytrefilet av kalv oppskrift oppskrifter

Rein ytrefilet – gravet og grillet

Rein ytrefilet – gravet og grillet

Rørosrein er en flott leverandør av reinskjøtt – jeg valgte ytrefiletkalv, og siden Ola var på besøk, overlot jeg oppstart av tilberedningen til ham mens jeg var på dugnad – når jeg ankom kjøkkenet, var de to filetene fordelt

Sous vide temperaturer og tips

Når den var klar avkjølte jeg den i iskaldt vann. KALV. Dagen etter tok jeg den ut slik at den var romtemperert, tok av vakumposen og la den på indirekte varme på grillen til den var gjennomvarm
Vitello tonnato

Vitello tonnato

) La steken avkjøles. Varm opp en panne, ha i olje og brun kalvekjøttet sammen med de uskrelte hvitløkfeddene
Grille i helgen ? Biff eller vegetarmat

Grille i helgen ? Biff eller vegetarmat

Denne retten er i utgangspunktet Biff m/ tilbehør, men vil du heller spise vegetar kan du droppe biffen , da kan du bare lage mer av tilbehøret
Middag på Hamarstua Spiseri ♫

Middag på Hamarstua Spiseri ♫

Ytrefiletavkalv. Kjøttet var helt greit, forholdsvis mørt, det var jo ytrefilet og ikke indrefilet, men kalvekjøttet var helt gjennomstekt, jeg vil gjerne ha den medium
Wienersnitzel

Wienersnitzel

Egentlig skal man bruke ytrefilet. Kjøttskiver avkalv. Vend skivene i mel, rist litt av dem – vend dem i egg og deretter i brødrasp slik at de blir godt dekket
Lakris!

Lakris!

Sous Vide Ytrefiletav elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kalvytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik
3-retter med familie og venner

3-retter med familie og venner

Sous Vide Ytrefiletav elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kalvytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik
Carne Crudo

Carne Crudo

Rått er en presis formulering å bruke siden kjøttet bokstavelig talt er rått. Fersk kalvekjøtt klar til hakking, denne klassikeren skal hakkes for hånd
Tagliata med ruccola og parmesan

Tagliata med ruccola og parmesan

(Oppskriften er av Heston Blumenthal og hentet fra nettstedet Waitrose. saften av en sitron. Skvis over halvparten av dressingen
Mørbrad med soppbèarnaise

Mørbrad med soppbèarnaise

Kok stavene i lettsaltet vann i ca. Den ligger i bakparten på okse, ku eller kalv, mellom filetkammen og lårsteken
Kalvefilet med geitemelksaus

Kalvefilet med geitemelksaus

en blanding av litt fløte og mest geitemelk i stekepannen, noen borettaneløk og kirsebærtomater, og en god brunet ytrefiletavkalv

Lammefilet

entrecôte fra kalv eller storfe. - Ytrefiletav lam 5-6 min, indrefilet av lam trenger kun steking i panne 2-3. - Hel entrecôte 20-30 min avhengigav tykkelse på entrecôte 800 g lammefilet eller annet kjøtt , se tips
Bruno Rocca Langhe Charonnay Cadet 2007

Bruno Rocca Langhe Charonnay Cadet 2007

Sous Vide Ytrefiletav elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kalvytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik
Elio Grasso Gavarini Vendemmia 1990

Elio Grasso Gavarini Vendemmia 1990

Kalvytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik. Sous Vide Ytrefiletav elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål