Hell av vannet og mos dem med en potetmoser. Komler se HER. Lag komler. Komlene koker. I dag er det 20. dag jul og da var det på høy tid å spise opp resten av pinnekjøttet i fryseren
Ja, til og med til hvit fisk. Slik lager du kålrabistappen min (som egentlig er en puré. Jeg liker å gjøre litt ekstra stas på knollveksten, og skjemmer den bort med både kremfløte og en generøs smørklatt
Å like komler er en tilvenningssak hvis man ikke er oppvokst med det. Det tok noen år før jeg helt skjønte hensikten med å blande deilige poteter med mel til faste klomper
Form baller med vann og skje og legg i kokende vann med buljon eller aller helst kraft. Om du skjærer over en komle og ser at den er glatt inni så er den ferdig
Mos dem og smak til med smør, fløte og krydder. Min kjære mamma' s gode oppskrift. (Bildet under er min datter på 1½ år sin oppskrift)2 kålrabi3 -4 poteterSmørFløte eller melksalt og pepperMuskatblomme (kan bruke muskatnøtt)Skrell og kok poteter og kålrabi
Ha den i en panne med vann som akkurat dekker kålroten. Kålrabistappe er en av de tingene mine barn mener at ingen kan lage bedre en meg, bra det er noe
Legg på tallerkener medkomler og stappe. Så av vannet og knus dem med et potetstappejern. Komler er rene festmaten her hos oss, men man må nok venne seg til det
Hjemmelaget kålrabistappe. Ha i 3-4 ss med fett fra ribben når den er ferdig stekt, og salt og pepper. Har stekt ferdigkrydret fersk ribbe fra Coop Mega
Stek bacon og løk i smør (melkefri margarin for allergikere) og krydre med pepper. Fyll raspeballene med flesket og kok dem i lettsaltet vann eller kraft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.