Idag fikk jeg veldig lyst til å lage boller og skoleboller. Orket ikke lage alt fra bunn, så juksa litt å brukte ferdig bolle-pose mix og ferdig vaniljekrem
En enkel, sunn nydelig oppskrift til dere. ). Vaniljekrem smaker fantastisk godt og nør det går såpass raskt er det ingen grunn til å ikke nyte dette enten som dessert, ingrediens, fyll på pannekaker, pålegg
I dag skal jeg friste dere med denne herlige og utrolig gode smashkaken. Kaken har deilige lag av, marengsbunn med smash og ritzkjeks, sjokolade, vaniljekrem og er toppet med krem og smash
(ca 35 stk)2 liter hvetemel1 liter melk100 g fersk gjær (for søt deig)2 dl sukker2 egg1 ts salt2 ts kardemomme200 g smør1 pk vaniljekrem Bland alt untatt smør i en kjøkkenmaskin og bland i ca 10 minutter(Melken varmes og gjæren smuldres i melken før du heller den i)Deigen skal heves i 40 minutter, trykk deretter deigen sammen og la den heve seg en gang til
Jeg har brukt å lage vaniljekrem som tar litt tid, men så kom jeg frem til denne oppskriften, jeg tror det tok bare 5 minutter å lage kremen, og ting som er enkelt er jo alltid gøy
Jeg hadde noen egg som jeg måtte bruke opp, så jeg tenkte at vaniljekrem er jo perfekt, og så godt. Men jeg kunne jo ikke bare lage vaniljekrem, så det ble skolebrød
Skolebrød. 20. 02. 2012 kl. 15. 17 i. Blogg. 7 kommentarer. Heiisann. Nå har jeg baket Skolebrød har ikke trinn for trinn bilde fordi jeg glemte av kameraet mitt hjemme så jeg kommer med oppskrift å senere kommer et bilde av de jeg har laget sånn at dere for se de
Vaniljekrem og vaniljesaus er nesten det samme. Vaniljekrem er litt tykkere enn vaniljesaus, og mange tilsetter den litt maizena slik at den skal tykne lettere uten så mye varme