Schakenda boller ! Han er altså innehaver av kjente bakerietiLom. Han var en av Norges beste kokker som pakket kokkeknicene og ble baker iLomBare Elise
Surdeigsbrød og litt til ... Om boller brød og tilfeldigheter fra bakerietiLom. Då vart det helg, og eg fekk tidatil å prøve ut surdeiganemineMarianns papirgleder og andre gleder.....
Tre vakre surdeigsbrød blir til! Etter noen ukers pause brukte jeg Morten Schakenda sinvariantisin bok "Om boller, brød og tilfeldigheter fra bakerietiLom" Fra jord til bord
Tre vakre surdeigsbrød blir til Etter noen ukers pause brukte jeg Morten Schakenda sinvariantisin bok "Om boller, brød og tilfeldigheter fra bakerietiLom" Fra jord til bord
Müslibrød uten elting og hevingOppskriften har jeg funnet i kokeboken "Bakeskole, rekrutter fra bakerietiLom" av Schakenda. Dette er et brød som er veldig enkelt å lage, bare du tar tidentil hjelp, så gjør det meste seg selv Tonjes favoritter