Reker og scampi i en hot curry, og heten bestemmer du selv, i mengde og styrke på chili. Skjær bort øvre og nedre del av sitrongresset, dunk den med baksiden av kniven og skjær i et par biter
Det som er fint med denne oppskriften er at den kan serveres til de som er allergiske for melk og gluten også – det er bare å erstatte melkeproduktene med rapsolje og kokosmelk
Her er oppskrift på en "hot" kyllingsuppemed gode smaker fra India. Nå som høsten er her med sitt kjølige drag i luften, passer det fint med en god, varmende og mettende suppe til middag
A. s. i. a. m. ø. t. e. r. M. x. c. o. n. d. v. V. æ. b. p. å. g. k. y. f. l. I. (. 4. ). 5. 0. 2. h. -. 6. O. j. z. u. S. L. ,. 1. B. R. F. P. /. T. w. t g
Smelt smør med karri i en kjele. Smak til suppen med salt og pepper. Server suppen i skåler, toppet med ostekrem, stekt kylling og et dryss med friske urter
Smak til med salt, pepper og sukker. Server med brød. 2 kyllingfileter1 eple1 løk2 ss smør1 ss karri2 bokser hermetiske tomater, hakkede1 dl vann3 dl matfløte2 grønnsaksbuljongterninger1 ts sukkersalt og pepperDel kyllingen i biter
Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. Kok kyllingen til den er gjennomkokt, ca 45 – 60 min, fyll opp gryten med vann til det dekker kyllingen. ( Hvis du vil lage en kjappere versjon kan kyllingen erstattes med 4 kyllingfileter, kutt i biter å ha over i ei gryte med 6 dl vann, vårløk og paprika samt en kyllingbuljong terning )
Her kommer en god oppskrift på kyllingsuppe som vi hadde denne uken. Men jeg skal kose med okke som. Kok opp vann med buljongterninger, tilsett kokosmelken
Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten medscampi. Server gjerne sammen med nybakt brød/foccacia og et glass hvitvin
Etter mye god påskemat passer det perfekt med et suppemåltid, og oppskriften til Lise ga mersmak. Det finnes utallige varianter av kyllingsuppe å finne, og kyllingsupper er blant mine favoritter
Kremet kyllingsuppemed god smak. Kremet suppe med god smak av karri og kajennepepper. Skjær kylling i små biter, brun dem i olje, krydre med karri, kajennepepper , salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.