Uheldigvis er det nå slik at etter en god fest kommer en ikke like god dagen derpå. Jeg har vært, og er ennå, ganske heldig når det kommer til de mørke sidene av dagen derpå
For meg er dette derforårets beste julekake. Varm opp under omrøring til blandingen tykner. Brekk granateplene forsiktig fra hverandre, da holder frøene seg hele
Stek portobellosoppen i olivenolje på begge sider. Hvis du binder sammen 2 eller 3 enkle som en sirkel, heter det lammekrone. Stek ved 180 grader i 40-45 minutter, eller til termometeret viser 70 grader. Brun kjøttet først, stek det deretter i stekeovnen 25-30 minutter avhengig av tykkelsen på kjøttet. Legg urtekvistene over og bak tomatene i ovnen ved 90 grader 6-7 timer. 180 grader i. 70 grader Stek portobellosoppen i olivenolje på begge sider. 3-4 timer Brun kjøttet først, stek det deretter i stekeovnen
Ninette Bahne, som pepper-kake-designer-damen heter, byr på oppskrift på pepperkakedeig for hus og store pepperkaker, og en knakende god beskrivelse med bilder om hvordan du lager pepperkakehuset
Underveis skal du tilsette bringebæreddik og maizenna. Årets jordbær pavlova. Omsider vil marengsen se ferdig ut, da kan du åpne døren og kjenne med fingeren om marengsen er stiv, er den stiv - kan du slå av ovnen og la ovnsdøren være på gløtt under hele natten
Pepperkakekrydder. Pepperkakekrydder. Stek i 7-10 minutter i forvarmet ovn på 175 grader. Hei hei. I går lagde vi utrolig gode pepperkaker med nøtter og sjokolade
kanskje blir det drukket hjemme hos deg/dere også. bruk trakten til å få sukkeret og gjæra ned i flasken, og deretter rist på flaska til det er godt blandet
Derfor er det smart å avkjøle kremen før dekorering. Forvarm ovn på 180 grader. Stek på nederste rille i ca 30 minutter. Når kremen nærmer seg 80 grader begynner den å tykne
Selv om jeg var helt sønderknust, jeg trodde jeg hadde funnet mannen i mitt liv og bokstavelig talt gråt så øynene mine var så hovne at jeg ikke kunne se, så er det faktisk noe av det beste som har skjedd meg
Etter å ha fylt notatboken med noen hundre innlegg og fått en fast tilhengerskare på et par hundre som er innom oss hver eneste dag og søker fram spennende retter og viner i vårt store bibliotek, er vi nå tilbake på referatstadiet, der bloggen kun brukes når klubben har satt hverandre stevne
…sirup, sukker, krydder, revet sitronskall og olje skulle varmes til sukkeret hadde smeltet, videre skulle den varme sukkerblandingen helles over smøret og røres til en jevn deig – DET JEVNE UTEBLE
Og så er det å vente noen måneder, til påskelammet kommer. Årets lam er i butikkene. Lammestek med kålrot og gulrøtter, tomat, hvitløk og litt til, gir en deilig rett nå når høsten gjør dagene kortere og kaldere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.