Jegbruker mye sammalt fin spelt fordijegliker bakeegenskapene til speltmelet. Jegvelgerfinmalt i stedet forgrovmalt på grunn av bakeegenskapene og fordijeg ikke ønsker hardt fordøyeligfiber raspe gjennom tarmene våre
Magen min erfortsatt full etteralt det jeg spiste i går. Når jegtenker meg om hadde det vært mer enn nok for hele klassen min, for kjøleskapet har blitt overfylt, og jeg fikk ikke brukt halvparten av det som ble kjøpt inn en gang
Jeg hadde heller ikke tenkt å blogge denne middagen, så nå sitterjegher lettet over at jeg i siste øyeblikk bestemte meg for å ta bilder av herligheten
Jegvelger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Da en nabolagsvenninne fortalte meg at hun var i full gang var det for sent forden dagen, men hvis hun kunne, så kunne vel jeg, og helsekosten som selger økologisk mel ligger på vei hjem
Denne fantastiske oppskriften fant jeg hos. Hvis du brukerfersketomater. Supergodt på nystekt falafel Den andre Bonusen her blir at du faktisk vet akkurat HVA du spiser,forden som liker å vite det
Jeg har sidenservertdenne retten til forskjelligevenner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Men da må du helle denover i en gammel ketchupflaskefordiketchup på glass er jo skummelt. Denne oppskriften er lånt fra jord til bord bloggen og smaker helt nydelig, og full av snille bakterier som ersupertforfordøyelsen
Den av søstrene mine som har mest erfaring med gode, lettvinte og fornuftigekaker, de som alle liker og som de fleste kan bake, hun står bak disse kokos/havrekjeksene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.