#109 Pliny the funky
Garm Nanobryggeri
Garm Nanobryggeri
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Garm Pliny the funky
  • 22 liter, 75 % utytte
  •  
  • Malt
  • 4 kg pale ale malt
  • 1 kg lys münchnermalt 15 EBC
  • 0,3 kg havremalt
  • 0,2 kg pale crystal 75 EBC
  •  
  • Humle
  • 30 g chinook 11,6 % i 60 min 50 g amarillo 8,2 % 15 min whirlpool
  • 35 g chinook 11,6 % 15 min whirlpool
  • 25 g nelson sauvin 12,1 % 15 min whirlpool
  •  
  • Vannjustering
  • 3 g Na

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.