Smak suppen til med chili powder eller hot chili sauce eller sambal oelek og litt salt. Her er det ikke bare 5-om-dagen, men 10-om-dagen. 4 stilkselleri. 1-2 ts hot chili sauce eller chili powder (sterkt) eller sambal oelek. Surr grønnsakene et par minutter før du heller i vann og knuser 3 grønnsakbuljongterninger i. 2 champignon 2 tomat 4 stilkselleri. 1-2 ts hot chili sauce eller chili powder (sterkt) eller sambal oelek
Det er fascinerande korleis ei landegrense kan skilje mattradisjonar frå kvarandre, tatt i betraktning korleis rettar og metodar har vandra over heile verda i uminnelege tider
Svinegryte med røkte pølser1 savoykål, renset og delt i blader200 g gulrøtter800 g beinfritt, magert svinekjøtt, fra bog eller kam, i store terninger2 italienske røkte pølserSalt og pepperForvell kålbladene i lettsaltet, kokende vann i 5 minutter. Legg på lokk og la det stå og trekke over lav varme i 11/4 time. Stikk hull på pølsene med en gaffel, ha dem i en gryten og la det koke i 10 minutter
Håpar det smakar (eller. Dette kan absolutt anbefalast, både til laurdagskvelds og søndagsmiddag. med alt dette krydderiet i, veit eg at det smakar, så me får vel heller seia at eg håpar det smakar godt
Disse passer ypperlige for de som skal/vil ha lite eller ingenting sukker og hvitt mel, det være seg diabetikere, revmatikere, andre helsebevisste og små barn som er veeeldig glad i boller
Virkelig gode venner skal man ta virkelig godt vare på, for det er de som gjør livet verdt å leve. I tillegg er hun en av de smarteste, flinkeste og mest pliktoppfyllende jeg vet om - og jeg er sikker på at hun en gang i fremtiden kommer til å vinne nobelprisen, finne opp en tidsportal eller noe i den dur
Fleksitarianer-begrepet, er det et tulleord for e. Gomasio, eller sesamsalt er supert til alt mulig. Riktig varmebehandling av mat- hvorfor er det vikt
Det hender noen ganger jeg får telefon fra veninner som holder på å lage ei kake og står fast eller har gjort en feil og lurer på hva de skal gjøre videre
Som tilbehør kan du servere godt brød eller pomes frites, det er ganske vanlig i Frankrike. Det er ikke lett å gjenskape et nydelig måltid man har spist ute på restaurant selv om man får oppskriften, men man kan alltids prøve
Ha smør eller olje i ei gryte, og varm det godt opp. I kjøleskapet sto det noko kremost som holdt på å gå ut på dato, og då var utfordringa å bruke den opp i tide
Slik gjorde eg det. La det surre til sukkeret blir karamellisert. Ha mjøl, smør, sukker, natron og bakepulver i ei matmølle, og køyr det til det er ein grynete masse
Noen laget jeg litt for inspirasjon til valgfaget jeg har på skolen, noen retter fordi jeg syntes det var innmari godt, og noen for å få det hele til å henge sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.