God lørdag, solstråler. Selvom solen ikke skinner utenfor vinduet mitt, skinner den absolutt innenfor. Jeg sitter her med en smilende frokostfavoritt og slurper soyalatté
Frokost. Havregrøt med mandelmel. Ahhh, min favorittfrokost. Eller i hvertfall en av mange, hihi. Havregrøten lager jeg av havregryn, mandelmel og melk, og topper den med masse sukrin gold, kanel, cottage cheese, gojibær og tørkede blåbær
Oppskrifter. BYGGRYNSGRØT I OVNEN - SUPER ENKELT. 22. 11. 2016, 06. 08. Er du som meg, elsker grøt til frokost. Jeg er faktisk så glad i grøt at jeg kan spise det til alle døgnets tider
4-6 mini. 4. 4. 4f79e8f1d536b9. 4-6 mini 120 g mel. Hei dere,. I dag ble det pancakeday friday. Deilige amerikanske pannekaker med chocolatechips, min absolutte favorittfrokost
Julegrøt Til 1 porsjon 40 g havregryn 40 g byggryn 2 dl melk, jeg brukte kokosmelk - anbefales 3 dl vann 1/3 ts salt 1 ts kanel 1 ts nellik 1/2 ts ingefær Ha alle ingrediensene i en bolle og kokte det opp i mikroen i omtrent 15 minutter. Ha en super onsdag Kristine ♥ 40 g havregryn. 40 g byggryn
Jeg er et ordentlig frokostmenneske, og elsker å ha den lille stunden på morgenen til å sette meg ned med en kopp kaffe, noe godt å spise og radioen på i bakgrunnen
- 1 ss acaipulver- 1 ts mesquite- 1 ts kanel- 1/2 ts vaniljepulver- 1 kryddermål muskat- 1-2 ss god honning eller 1 ss uraffinert sukker- 1/2 dl tørkede gojibær- 1/2 dl cacaonibs (gir herlig energi, kanskje ikke så smart til kvelds)Bland et par sekunder på ht 4, videre lar du maskinen gå 5 min/ 37 C/ ht 1
4 ss chiafrø4 dl nøttemelk (eller bruk plantemelk fra butikken)1-2 ss agavesirup1 ts vaniljepulver(2 ss rått kakaopulver)Ha ingrediensene i en bolle og bland godt. Chiafrø fås kjøpt på helsekostbutikk og på iHerb, og kan også strøs på salater og suppereller has i smoothies og over middagen for ekstra næring 4 ss chiafrø. 4 dl
40 minutter. Loffen fra åpent bakeri må være verdens beste. Selv om jeg har åpent bakeris bok Brød, var jeg imidlertid ikke overbevist om at min versjon ville tyte over kanten på brødformen, få en lekker gyllen skorpe, knasende sprø og at loffen var akkurat så myk og saftig som en loff skal være inni
Vi har funnet det perfekte frokost stedet, og takk til Heidi for tipset. Mellom scrambled eggs and sausages dukket det "endelig" opp noe litt mer fresht og fristende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.