Og først ut er gresskarkjerner som er ristet med litt krydder. Bland olje- eller smørblandingen godt med kjernene, og fordel de tynt utover på en stekeplate med bakepapir
Det er gresskartid og det er gøy å kunne bruke hele gresskaret. Av gresskarkjøttet lager vi kjempegod gresskarsuppe og en herlig kake, men kjernene er vel verd å ta vare på
Rull asparges litt rundt i smøret og legg de over på en tallerken med noen skiver ørret over. Ta asparges ut av vannet og legg på en tallerken toppet med en skje smør
Disse kan du egentlig krydre og mikse med alle slags smaker, men denne gangen ble mine blandet sånn. Skyll og tørk kjernene før du legger dem på bakepapir på stekebrettet
Jeg har nettopp oppdaget gleden medristede nøtter, frø og linser. Dryss ønsket mengde av mandler, linser oggresskarkjerner på en bakeplate med bakepapir
Fordel deretter noen skjeer med creme fraishe og biter med mozzarella på deigen. Når pizzaen er sprøstekt og fin tar du den ut og legger på ørretskivene, tomatene, pinjekjernene, den stekte soppen og rucculaen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.