Denne bakte poteten passer godt som tilbehør til grilling, eller som en litt ekstra god kveldsmat. Stikk noen hull i potetenmed en gaffel og legg de i en ildfast form på en seng av havsalt
Sist lørdag kosa me oss med bakt potet. La poteta mitt på tallerken og skar et kryss midt oppå poteta. Eg starta med ost nederst, så kjøtt og rømmeblandinga og ost og mais på toppen
Ønsket antall bakepotetOlivenoljeHavsaltBaconMaisPurreVårløkPaprikaRevet ostRømme Snitt potetene på midten, smør på olje og ha på godt med havsalt på toppen
Ha urtene (samt hakket chili og hvitløk) oppi potetene og smak til med salt og pepper. Stek potetene sprø og gyllenbrun mens du steker bacon terninger eller strimler i egen panne til den også er sprø
Start med å vaske potetene godt, pakk de inn i folie og “prikk” de med en gaffel slik at det blir små hull i skallet ( dette for å slippe ut dampen som oppstår)
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.