Cut the apples in thin sliced and put then in an ovenproof dish. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg elsker epler, og i dag ble jeg overveldet av den fantastiske smaken av bakte epler med sitron og kanel, servert med gresk yoghurt
Klar til steking / Ready for bakingFerdigstekt / Ready bakedStrø sukker og kanel jevnt utover et bakepapir / Sprinkle sugar and cinnamon evenly onto a baking paper Legg den varme kaken opp-ned på sukkerblaningen / Put the hot cake upside-down on the sugar mictureFjern bakepapiret forsiktig og smør eplemos jevnt utover / Carefully remove the bakingpaper and spread apple sauce over Rull sammen og la avkjøle med skjøten ned / Roll together and leave to coolRASKT, ENKELT OG HELT NYDELIG
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
eple og vanilje kombinert sammen gir en mild og god smak. eplemos. Ha på eplemos i et jevnt lag. #bakst #eplesnurrer #vaniljesnurrer #boller #oppskrift #gjærbakst #vanilje #mat #kosthold#helse #familie #søndag #matblogg #blogg
Familien min hadde en stor hage bestående stort sett av epletrær som jeg ble satt til å plukke ned. bedre engelsk, apple crumble og oppdagelsen av yoga
Vask og tørk epler. Forbered et ark med pergament papir for å plassere eplene på senere. Plasser sushi pinner i eplene og dypp hvert eple i karamell, virvle rundt til hele eple får jevn lag av karamell
en klype salt / un pincho de sal. Jeg får mer og mer sansen for pai, både søte og salte paier prøvebakes og denne eple-kardemomme paien jeg deler med dere i dag fikk topp karakter fra meg og opp til flere andre inviterte
Nå er endelig de norske eplene modne, og de er så gode synes jeg. Noe av det beste er å spise de syrlige (og helst litt melne) eplene rå, men det finnes jo utallige måter å anvende epler på
Nå som det er høst er det tid for å lage eplekaker, og siden det er søndag må en få lov å unne seg litt ekstra godsaker så idag vil vi dele med dere en oppskrift på eple og pærekake med marsipan
Ja, det er de norske eplene jeg snakker om. Apple Filling. Vi har tidlig modne sommerepler i vår hage, og de er så sure at de nesten ikke er spiselige, men bare nesten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.