Det var i fjor jeg først fikk smaken på grønnkål, deretter grønnkålchips og nå knaser jeg grønnkål dagen lang fordi jeg bare elsker den litt sprø og seige konsistensen, og at den må tygges mer en tradisjonell salat
Etter en god treningsøkt følte jeg for å lage noe ekstra godt og sunt. Derfor ble det hjemmelagede spicy kyllingboller i chilitomatsaus på en eng av spinatblader, grillet squash, søtpaprika og blomkål
Takk for mange oppklarendekommentarer, som har gjort meg litt klokere. Halloween er over, men jeg gir meg fortsatt ikke helt med dette gresskar-"prosjektet"
Dette er det jeg hadde i går i alle fall. Provencemarinert indrefilet av svin med ferske stekegrønnsaker, 1 råstekt potet og peppersaus på lettmelk ogvann med champinjon
For jeg har ikke før akseptert og omfavnet avokadoen som en naturlig hovedingrediens i sjokolademousse, før neste farsott fra øst (Sverige that is) farer over landet, nemlig bønnesjokoladekaken
Add cream cheese, sugar, vanilla paste, to a mixing bowl and beat with a whisk attachment on High speed until smooth and there are no lumps, around 5 minutes
De må dere bare prøve. Awesome. Den beste måten å oppbevare de er i en lufttett beholder. You can drop the this waiting step but the dough won’t set as well
You know you are a mother when. Før jeg kaster meg over den store rydde/vaske/pakke dagen har jeg brukt formiddagen til trening og sanking av mammapoeng
Køyr vidare eit minutts tid, til mjølet og krydderet har blanda seg godt. Kvar sommar drar vi som til dagleg lever på Far min sitt kjøkken til vakre Iungdalen i Skarvheimen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.