Server pærene mens de er varme sammen med pekannøttene ogRoyalBlue eller en annen god blåmuggsost. Ha pekannøttene i stekepannen og rør raskt rundt med en tresleiv (pass deg så du ikke brenner deg, for smeltet sukker er veldig varmt
Det smakte helt fantastisk godt, med en herlig blanding av lam- og viltsmak. Det er viktig å krydre kokken med en god Cava når man skal trylle fram kulinariske mesterverk
Med god stekeskorpe, saftig og rød på innsiden - slik skal indrefilet være når den er riktig mørnet og riktig stekt, ogmed godt tilbehør er dette et nydelig festmåltid
Del ostesmørbrødene i to og server dem varme, gjerne med en liten salat til. Bruker du stekepanne er det smart å trykke lett med en stekespade på toppen av skivene mens du steker
Jeg hadde ikke hasselnøttolje, så den ble erstattet med druesteinolje, noe som også fungerte fint. I mangel av kjørvel, erstattet jeg den med bladpersille
Kutt opp potetene med skal på, og fordel potetene og dei andre oppkutta grønsakene i ei langpanne. Med ei langpanne som dette, treng du verken tenka på ris eller poteter eller så mykje anna
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Desserten serveres lun med hva du måtte ønske av krem, crème fraiche, tyrkisk yoghurt eller vaniljeis
I tillegg bruker jeg alltid bacon som er røkt på tradisjonelt vis og ikke bare sprayet med røyksmak. Min variant av bakte bønner har imidlertid ingenting med Boston å gjøre, annet enn måten å tilberede den på
Og om ikke det hjelper skal jeg lage dobbelbakte poteter. Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Veldig mye enklere og kjappere enn jeg forestilte meg var det også. Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.