La dem hvilelitt før servering så de blirlitt avkjøltServeres medvaniljeisDeilig dessert. La det koke i stekepanna til det blir en sirup Legg så plommene i stekepanna og la de ligge der mens det småkoker isirupen Stekes på begge sider Når plommene er myke, er de ferdige
Jeg hadde ikke hasselnøttolje, så den ble erstattet meddruesteinolje, noe som også fungerte fint. I mangel av kjørvel, erstattet jeg den medbladpersille
Ellen kom hjem til oss iforrige uke medplommer, og de ble tildeilig plomme syltetøy. Så pass på å kjøp inn norske plommer når det er i sesong, sesongen er kort
Smelt smør og ha imelk/fløtePisk egg og sukker tileggedosis sammen med frø fra vaniljestang. Husker jeg hadde en venninne når guttene var små,hun skulle alltid lage "ei skuffkaka" og jeg trodde det varen spesiell kake,helt til jeg skjønte det bare varen langpanne-kake hun snakket om
Håper du har hatt en fantastisk helg og er nå klar for en ny uke med nye muligheter. Medlitt skrekkblandet fryd over å bruke frityrolje, ble resultatet absolutt noe å anbefale videretil dere
Veldig mye enklere og kjappere enn jeg forestilte meg var det også. Jeg jukser mediskremen da, så jeg bruker Tofulinesinvaniljeis når jeg serverer disse
) De er laget med ekte vaniljefrø, og er fylt med god vaniljefrosting, ogminfavoritt. ) Jeg har lagd opp en stor porsjon fordi jeg skal ha dem medtil Bømlo på «Kanaldagane» i helgen
Det er sesong for plommerog mange lurer på hva de skal finne på med alle plommene de har. Dessuten er denne tapasen utrolig enkelt å forberede og det kan jo være en fordel på fredagskvelden etter en lang uke
Velger du klassisk rødkål og kokte poteter, eller tør du utfordre julemiddagenmed noe nytt. Karamelliserte potetene er dansk tradisjon som vi absolutt bør adoptere og vel verd å prøve
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.