Så kutter jeg agurken i fire bitteretter det er det tomatene som blir delt i tosiste av grønnsakene er avokadoen der jeg først tar av skalle og tar ut steinen også i skiver og tre skiver andreveinårkyllingfilen steker med olje såkutter jeg frukten
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Lik Laster. Jeg brukte en hel and med skinn og uten bein. Det overflødige fettet som ligger i formen etter endt steking rører du inn i de wokede grønnsakene
Lik Laster. Men vi har prøvd å hente litt julemat inspirasjon fra våre naboland Sverige og Danmark. Norsk julemat består av ribbe, pinnekjøtt og lutefisk
Ha sirupen, peanøttsmør, jordbærprotein, havremel og litt melk i en bolle og kna sammen til en deig. Perfekte både før og etter trening, som tursnacks, eller bare når du blir fysen på noe godt
Mange ender har en del grevinneheng/fett-lapper som henger fra fuglen, særlig ved åpningene. Jeg har basert meg på danske jule-and oppskrifter der man steker hele fuglen og går for gjennomstekt kjøtt
Dekk bunnen i kakeformen med kjeksblandingen. Så forhåpentligvis blir det litt mer blogging fremover. Du kan også ha kjeksene i en dobbel frysepose og banke dem til de ligner sand
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Lik Laster. Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Når man har fokus på korte, effektive treningsøkter og trening man kan gjøre når som helst og hvor som helst er det fort gjort å ha fokus på de store tingene, det som er enkelt å trene uten utstyr - underkropp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.