Mos i blender sammen med mango delt i biter. Halvparten deles i små terninger og kokes tre minutter. Bland med epleterningene (ikke mos, dette gir noe å tygge på for barnet)
Ei skrukkete pære fikk lov å bli med på festen. Denne versjonen er glutenfri og bakt med bokhvetemel. Den bakes til vanlig med hvetemel men ble bakt glutenfri av hensyn til svigermor
Veldig mye enklere og kjappere enn jeg forestilte meg var det også. Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse
- Legg pærenemed den flate siden ned i formen, og la de ligge til "marinering" i et par timer. - Dryss over brunt sukker på begge sider av pæreneog la de karamelliseres på middels til sterk varme
Jeg får mer og mer sansen for pai, både søte og salte paier prøvebakes og denne eple-kardemomme paien jeg deler med dere i dag fikk topp karakter fra meg og opp til flere andre inviterte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.