Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Krumkaker med rom. Denne jula har jeg spritet opp (bokstavelig talt) min mors krumkakeoppskrift. Jeg har allerede bakt to runder med krumkaker, og begge har vært med rom = kROMkaker
05. 01. 2017. Har du tørkede fiken igjen etter julen, kan jeg anbefale deg å lage denne nydelige kaken. Fiken som ligger i rom blir bløte og ekstra gode
Jeg hadde lyst å øve på å dele opp høna/skjære ut brystfileter, lår og vinger. Vi skar feil og endte med å dele den litt tilfeldig opp (som man fint kan gjøre når man koker kraft) for så å putte den i gryta og koke kraft etter oppskrifta under
Legg den første delen i kakeformen, smør på et godt lag med romkrem, legg på et godt lag med tykke bananskiver, smør på litt mer romkrem og legg deretter på et nytt lag med kake
Disse kulene blir ikke spesielt søte, men smaker godt av kaffe, rom, og mørk sjokolade. Fint godteri for den som ikke er så glad i det søteste julegodtet
Pasta med rucola500 g spaggetiRucolapestoParmesanRucuolaEventuelt noen cherrytomaterRucolapesto100 g rucuola1-2 fedd hvitløk50 pinjekjerner50 g parmesan1-2 dl olivenolje2 ts govt saltPestoen kan lages dagen før
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE English version along with NorwegianNorsk. (English below)Jeg vil først og fremst ønske dere alle et riktig Godt Nyttår
Ble mye blogging denne første dagen av tiden som skal komme, men jeg har hatt godt av å ha noe å gjøre på og det gjør godt å skrive ned å dele med andre
Begynn med å dele plommene i to og fjern steinene. Vet det er mange som høster plommer om dagen og du finner flere oppskrifter med plommer her på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.