Batch #13: Havrestout og nytt øleskap
Garm Nanobryggeri
Garm Nanobryggeri
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 22 liter Havrestout (70% utbytte):Malt:
  • 4,5 kg palemalt
  • 0,75 kg havreflak
  • 0,23 kg roasted barley
  • 0,2 kg
  • 0,2 kg sjokolade
  • 0,2 kg
  • 0,15 kg mør
  • 0,5 kg
  • 26 gram Columbus 14,2% i 60 min
  • 25 gram Fuggles 5% i 5 min
  • 60 min ved
  • 66 grader Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å bruke
  • 0,5 kg roasted barley, men jeg hadde kun
  • 230 gram igjen

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.