Leverkunst. Jada, jeg innrømmer at vi er blitt litt miljøskadet på hele innmat-prosjektet vårt. Kunstverket består av tynne skiver rå lever fra lam (villsau-rase) som er dehydrert på 50 grader i 3-4 døgn
D. e. t. r. f. b. u. a. –. o. g. d. h. l. i. å. s. k. ,. v. n. y. p. m. …. 1. L. ø. j. 2. M. H. B. æ. 5. 0. R. /. E. K. -. (. ). P. F. I. G. c. 3. ×. S. Å. J. N. V. A. T. w. t g. d l
Jeg har et lidenskapelig forhold til lefse. Lefse er en fantastisk oppfinnelse, et tynt, tynt, tynt lag som smaker vidunderlig og som kan bruke til å spise det meste av fantastisk julepålegg
Men nå skal altså en av de mest kunnskapsrike herrene jeg kjenner få boltre seg i bloggen min og snakke om, etter min mening, den største mangelvaren i vårt norske kosthold- nemlig innmat
Del på Facebook. Hva er egentlig lever og hvorfor er det så innmari bra for helsa vår. Jeg spiser lever. Ikke bare jeg, men hele familien min faktisk (vi er i skrivende stund 3 stk her nå)
Lever er supermat, innmat og kraft er noe av det sunneste og mest næringsrike vi kan spise. Så hvis du føler deg slapp, sliten, trøtt, energiløs så er det bare og bøtte innpå
Liker du lever. Bare så det er sagt, her snakker jeg IKKE om leverposteien de fleste har på brødskivet som er tilsatt masse unødvendig tull (sukker, hvetestivelse, hodekjøtt, konserveringsmidler, osv
For mange nordmenn er det torsk som er den typiske julemiddagen. Det er et noe lettere alternativ enn ribbe og pinnekjøtt, og sammen med lever og rogn utgjør det et virkelig herremåltid
1. Rundrens fisken og la de vaskede stykkene ligge minst 2 timer i rennende kaldt vann. 2. Beregn 3/4 dl salt og 1 ts eddik per liter vann til koking av fisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.