Bouillabaisse 1
VG.no
VG.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 1/2 kilo fisk av forskjellige
  • slag (hyse, torsk, flyndre,
  • breiflabb, steinbitt, ørret)
  • 2 ss olivenolje
  • 1 grovhakket løk
  • 1 finsnittet purre
  • 1 gulrot
  • 1/2 fersk fennikel, eller 1/2 ts
  • malt
  • 400 gram tomater eller 1 boks
  • hermetiske
  • 2 hakkede hvitløkbåter
  • 2 laurbærblader
  • 1/2 ts timian
  • 1/2 kryddermål safran eller 1/2 ts
  • gurkemeie
  • 8 dl fiskekraft
  • 2 dl tørr hvitvin
  • 250 gram pillede reker
  • 100 gram kreps eller hummerhaler
  • 10-20 blåskjell med skall, eller en
  • liten boks hermetiske

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.