Det er mandag, og hvorfor ikke starte uken med brennende kjærlighet. salt og pepper. Smelt smør i kjelen, og hell grønnsakene tilbake i kjelen og mos dem med en en stavmikser eller en rotmoser
Smør og olje varmes opp i en dyp panne, tilsett finhakket løk sammen med einebær og allehånde. Dryss over litt nykvernet pepper før retten serveres med potetmos eller rotfruktmos
Da satt jeg igjen med en hel nakkekotelett og et par hundre gram entrecôte, litt løk,chili og en søtpotet og laget derfor min egen variant av «brennende kjærlighet»
Denne formen er middag for to store og en liten i to dager, med litt salat eller grønnsaker til. For noen år siden kom sønnen min hjem fra barnehagen og hadde lært en ny middagsrett
Mens potetene fortsatt er varme, press eller mos halvparten av dem sammen med smøret. Fordel potetmosen på serveringsfat og legg over bacon, eplerog løk
Ta ei skive med MASSE eggesalat og nyt. Min eggesalat inneholder karriogepler, jeg spiste det en eller annen plass en gang og fikk det ikke ut av hodet, og måtte tilslutt bare komponere min egen variant
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.