Ingredienser 400 g tørket pasta (tonnarelli, spaghetti, linguini eller bucatini) 50 g smør 2 ss pepperkorn, knust 200 g Pecorino (eller parmesan, eller en blanding av de to), ferskrevet Send handleliste på e-post
Spinat gjerdegikkjeberre stor og sterk. Du blir også mett og blid. Av allegrønsaker i verda, trur eg spinat erden som flest har høyrt om, menikkje smakt sjølv
11 purre. 1ca 400 g steikt kylling. 12 dl riven ost. 13 dl rømme. 1ca 150 g majones. 12 ss tacokrydder. 1litt salt og peparDel og riv kyllingen i mindre bitar. 1Rør saman dressingen. 1Vask og tørk salat og grønsaker godt, deldei så i små bitar. 1Vendsalaten inn i dressingen og smak til med salt og pepar. 1Servér tacosalat med nachochips til
Dennesalatener god med varm kylling til middag, eller kald som lunch/turmat. Viss du skal ha dennesalaten til middag starte du med å hakke opp sukkererter, agurk og tomater
I barndommenmedkjentesdet som om vi hadde fisk åtte gongar i veka. Meneit av høgdepunkta var dagenderpåklippfiskmiddagen, då restaneblei til «plukkfisk»
Her har du einsikker vinnar mellom all julematen. Det kan bli nok ribbe, svor, kalkun og steik. Då erdetgreitt å ha eienkel og god kvardagskebaboppskrift på lur
Eg har sylta små agurkar heilt sidan studietida på hybel. Vi budde nær ein fin grønsakshandlar som fekk inn detmeste, og då var vegen kort til å lagedessefineagurkane
Determykje godt ein kan laga medlefser, og dettrengslettesikkje alltid smaka pulver-tex-mex. Dethenderrett som deter at meplutseleg oppdagar at både skap, fryseboks og kjøleskaperoverfylt av mat me har kjøpt inn utan nokon konkret plan for kva me skal bruka det til
Einenkel og god biffmiddag skal du ikkje kimsa av. Meprøver – og egunderstrekarprøver – å ha ein viss plan for kva me skal ha til middag deiulikedaganeher i heimen, sånn at me kan handla inn råvarer på nokolunde fornuftig vis
Deter på tide at eg bloggar litt om mat igjen. Sidan egframleis ligg i sjukesenga har eg laga megein stor porsjon grønsaksvaflar som eg kan ha til både frukost, lunsj og middag
Fyr i grillen, og finn fram kyllinglåra. Kyllinglår erspesielt bra til å ha på grillen, fordi detikkje tørkar ut på samemåten som kyllingbrysta gjer når det blir varmebehandla
Ostesmørbrødtreng på ingenmåtevera noko simpelt. Detteervelkanskjelikemykjeein kyllingsandwich som eitostesmørbrød, meneg kallar det no eitostesmørbrødlikevel, i og med at det trass alt ergratinerteosteskiver, og det også ereit smørbrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.