Ønsker du de vegetar så fyll opp med ost, aubergine, spinat og tomater. Pasta med pesto. Cannelloni er fylte pastarør som gratineres i ovnen og er nok en supergod italiensk klassiker
Cannellonimed pøse og tomat(Bok. Så nå var det på tide å teste ut denne mafioseretten, og heldigvis er jeg nå i den situasjonen at ingen hevngjerrig eldre sicilianer med uklar diksjon kan dukke opp å øve vold mot meg og mine kneskåler
Ønsker du en vegetarvariant så fyll opp med ost, spinat og tomater. Pasta med pesto. Godt det også. Cannelloni er fylte pastarør, men her benytter vi lasagneplater i stedet
Så fyller du cannelloniformenemed kjøttsausen og legger dem forsiktig i en smurt form. eks kjøttsaus og legger et lag med ostesaus på toppen, for så å steke i ovnen
Og valget falt på en ny vri på cannelloni, fyllte pastarør. Cannelloni. Jeg fyllte dem med en blanding av endive (litt bitter salat), ricotta og masse parmesan
Jeg digger cannelloni, og så klart er det også godt med den klassiske versjonen medbolognese. Server med en frisk salat med vinaigrette og eventuelt litt lyst brød
Ta dem opp med en hullsleiv når de er ferdigkokt, og legg dem i en bolle med iskaldt vann. Stek under omrøring, og bryt opp klumper, til kjøttet skifter farge
Jeg har her brugt min cannelloni-opskrift på en ny måde. Bland rødløg, hvidløg, hakket oksekød, æg, rasp, havregryn, mælk, salt, peber og timian sammen til en kødfars
Cannelloni i det vide og det brede. Legg laksen med skinnsiden ned på fatet, fordel så sukker, salt og sitronskall over hele fileten med mer på den tykke delen enn på haledelen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.