and add rest of ingredientsHa halvparten av deigen i en form og avkjøl / Put half the mixture in a tin and chillSmør over mandelfyllet / Spread over the almond fillingSmør over resten av kastanjedeigen / Cover with the rest of the chestnut mixture Dekorer med sjokoladekrem og dekorer / Cover with chocolate-creamand decorateSkjær i smale skiver og kos deg
In another bowl, add the egg whites and salt and mix until you get a fluffy / stiff meringue. This cake is a mix between a good moist chocolate cake and a Fudge brownie
Smaker nydelig bare som de er, men hvis du er en av de som helst vil ha sjokolade med, ja da kan du jo jazze dem opp og legge et deilig lag sjokoladesmørkrem mellom og lage mine "Caribbean Snowflakes" (oppskrift HER), eller også kan du bare smelte sjokolade og dyppe dem i det, enten halvveis eller totalt
Ha kastanjenøtter og melk i en annen kjele og gi et lite oppkok, ha de så over i en food processor og kjør til nøttene er finmost og godt blandet med melken
Bland det godt sammen og tilpass mengden glassur etter hvor klebrig massen blir. Selvfølgelig måtte de glittre på en dag som denne, jeg valgte derfor hvit sjokolade med pærlesukker i gull og sølv
Hell mel og natron i røren, ogbland til en fin og klumpfri kakedeig. Ha smør, vann og kakao i en stor kjele, og varm det opp til smøret er helt smeltet
Rør inn kokosmasse / Stir in dessicated coconutLa avkjøle noe / Let cool for a whileLag kuler og avkjøl / Make little balls and let coolDypp i smeltet sjokolade / Dip in melted chocolateAvkjøl til sjokoladen har stivnet / Cool until chocolate has setHØGG INNPÅ OG KOS DEG
Bland sammen vann, olje, vaniljeessens og eddik i en annen bolle. Jeg har tidligere testet den ut i ulike varianter, se Crazy Cake (rund sjokoladekake) og Crazy Devil Chocolate Cake (langpannekake med melisdryss), Crazy Chocolate Cake (langpannekake med sjokoladekrem)
Bland jordbær, appelsinmarmelade og juice i en skål og la det stå mens du deler opp kaken. En sjokoladekake som er myk og nesten litt "rå" i midten, servert med iskrem og marinerte jordbær, er en av mine favoritt dessserter
Den kan også stekes i vanlig kakeform. Når det er godt blandet tilsettes kokende vann, rør godt. Før du starter er det viktig at alt du bruker av utstyr og råvarer er helt fritt for gluten, ta en titt her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.