En modernisert og ikke minst sunnifisert versjon av deilig fiskegrateng. Men i går bestemte jeg meg for å sette av litt kvalitetstid på kjøkkenet med ekte kjærlighet
)Server med kokt brokkoli og blomkål. En nydelig lakserett, til kvardag og fest. )4 porsjonar. 4 fileter fersk laks 150 g raud paprika, i bitar 100 g gulrot, i små stavar 100 g purreløk i tynne skiverca 5 dl fiskebuljong (0,5 dl vatn, 1 buljongterning)1 pk fløte og 1 boks creme fraiche(eller 2 pk fløte)Safta av 1 sitronSeltinsalt og pepperKok opp vatn og buljong, hell oppi fløte og CF
Kle forma med bakepapir. Serveres med feks brokkoliblanding, litt brun sausog en god klatt rømme. 2 pk kjøttdeig2-3 fedd kvitløk 1 egg seltinsaltsaltpeppermixpaprikapulver 3-4 ss seterrømmeca 1 dl fløte (prøv deg fram) (og kanskje litt vatn). 2-3 fedd kvitløk. 3-4 ss seterrømme
Serveres med en god salat. 500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
Tar ikke så ofte bilde av middagen min, men det fikk jeg hvertfall gjort noe med i dag. Denne fiskeretten er veldig enkel å lage, du er (nesten) ferdig med oppvasken før du har begynt, og det er faktisk lavkarbo (
Krydret med salt, pepper, chilipulver, oregano og litt karri. Jeg serverte med salat og litt rømme. Oppskriften på pizzabunnen er basert på en oppskrift jeg fant her
Jeg serverte med blomkål- og sellerirotmos og kokte gulrøtter. Fisk er kjempegodt, men blir lett litt kjedelig i lengden hvis den skal kokes og serveres med det vante tilbehøret hver gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.