Ost og skinkegrateng-lavkarbo. (oppskrift her) Ost og skinkegrateng-lavkarbo. til 4 personer3 egg3 dl fløte250 g skinke i biter250 g raspet ost1 ss sennep(kan utelates)2-3 vårløk salt og pepper Bland sammenfløte,eggog sennep
4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche. Lat dette putre til sellerirota er mør, 15-20 minutt iallefall. 4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche
ca 200 gram kjøttdeig, 1/2 gulløk, 1/2 paprika2-3 fedd kvitløk, ca 2 ts tomatpure, en god skvett fløte,litt raspa parmesanost og seltinsalt & peppermix. 2-3 fedd kvitløk, ca
Til 3-4 porsjoner. La suppen småkoke i 10-15 minutter. Middag Til 3-4 porsjoner. La suppen småkoke i 10-15 minutter Bland i frisk hakket koriander til slutt
♥ Tove. Tynn, sprø og god bunn, ikke "omelett-aktig" og fullstendig mulig å spise "for hånd". Dette må være den beste pizzaen jeg har spist, siden jeg startet på lavkarbo
)Originaloppskrift fant eg her på Lenes lavkarbo. 1 blomkålca 150-200 gram baconca 1 pakke fløtelitt ost til toppingKutt bacon i småbita og steik sprøtt. Kutt blomkål i passe buketta og kok møre, 10-12 minutt. ca 150-200 gram bacon
100 g sellerirot i terningar2,5-3 dl buljong eller kraft2 fedd kvitløk (passa til denne sausen)2-2,5 dl fløteca 75 g paprika kutta i små bitar1 ts tomatpuresalt, pepper og paprikapulverKok sellerirot (og kvitløk) mørt i buljongen, ca 15 minutt. 2,5-3 dl buljong. 2-2,5 dl fløte
Dagens middag - kyllinggryte, nam nam. 1/2 liter kjøttbuljong1 pakke kremfløte1 boks creme fraiche4 kyllingfiletar1 stor, raud paprika7-8 aromasoppen passe bit av en purreløk1 lita gulrotsalt, pepper og karriKok opp buljong, fløte og CF, og lat det kokeei stund. 7-8 aromasopp
Marinert kylling med kebabsaus,mmmmmmmmmmm ♥Rester av gårsdagens dressing har blitt varma til saus. Og var dressingen i går god, so var sausen i dag nyyyydelig, mmmmm ♥Oppskrift som på dressing
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.