Men den smaker bare så fantastisk at jeg MÅ ta den med. Klem granateplet sammen, og dunk det hardt mot håndflaten din,som du holder over skålen for å få med all saften
Fjern fra ovnen og toppe eplene med blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Veldig mye enklere og kjappere enn jeg forestilte meg var det også. Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse
( Dette er lettere å få til om du stryker litt av melblandingen på ett skjærebrett og legger massen opp ned og så drar av bakepapiret og stryker mel over delightenog kniven før du begynner å dele den opp )
Skjær smøret i små terninger og smelte over svak varme i en panne med en tykk bunn. Forbered et ark med pergament papir for å plassere eplene på senere
Deretter fyller du paiskallet ditt med epleskivene dine, om du vil kan du ta deg bryet med å legge dem i ett pent mønster , men det er slettes ikke nødvendig ogsmaken den blir jo den samme uansett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.