Det er viktig at skinnet ikke blir for stramt, slik at det er mulig å presse den etter noen dager. Jeg ser av mine tidligere innlegg at jeg pleier å lage rull av elg i disse dager, så da kommer oppskriften her
WOHO, vi er så happy, så fornøyd – og mye av grunnen til at det har blitt lite med blogging den siste tiden er nok fordi det har vært ekstremt mye jobbing å gjøre
Ukene etter påske har vært rimelig travle både på arbeid og i fritiden. Elt deigen godt i kjøkkenmaskinen(10 minutter) og la den heve til dobbel størrelse
Sjekk ut tidenes tapaskveld. 01. 05. 2015 kl. 13. 36 i. Oppskrifter. 4 kommentarer. I går inviterte jeg mine bedre venner til en tapskveld der vi hadde kurvfest
Siden det snart er Halloween ble valget å utfordre trykkoker’n med gresskar og til å trylle fram en herlig suppe med inspirasjon fra Modernist Cuisine…
Der var selvsagt også den mer eksotiske varianten med kebab eller kylling. Fortsatt syns jeg det er godt selv om det er sjelden det kommer på matplanen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.