Sett urter, crème fraîche og parmesan i en food prosessor og suse sammen. 100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene. 300ml full-fett crème fraîche. 100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene. 300ml full-fett crème fraîche
Fraurtehagen kan du gjerne smaksette med timian, basilikum, persille og koriander. Ommangparmesan, rømme fra Harry Dale, gårdens egg og økologisk oliveolje
Med epletre i hagen og saftkoker i kjelleren så flasker det seg fort. Dette er altså løsningen,nå kan du få bruk alle eplene,også de som har fått litt støt, er aldeles knudrete eller fulll av sorte prikker
Høsten banker på døren, og årets plommer er forlengst moden på det lille treet vi har ute i hagen. Vi er ikke vant til å høste inn frukt, men måtte prøve oss på plommesyltetøy når det først kom så mye frukt som i år
Jeg og mini var ute og plukket litt frahagen her om dagen, men jeg har ikke rukket å lage noe ennå. Ellers nyter vi Paris, og lille M har vist seg fra sin beste (tålmodige) side – en utrolig fin første ferie hittil
Selvom kanskje de fleste rettene er uoppnålig for de fleste av oss, kan man i det minste dra litt inspirasjon både fra teknikker, kombinasjoner og ikke minst anretning
Dette er små detaljer som gjestene setter pris på. Det er også både koselig og godt med varme fra en bålpanne eller fra utepeisen om du har det i hagen din
Om du synes det ser vanskelig ut å stable kaker kan jeg anbefale og titte innom innlegget Her hvor jeg har laget en beskrivende framgangsmåte på min metode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.