Dette betyr at hvis du spisermindreenergi enn dettesåvil kroppen dinmedtidenmåttegå løs på andre ting som denaltsåikke skal ,for å kunne holde legemet dittgående
Bland melk, egg og krydderi en bolle. en klype bønnespirer. salt, pepper, muskat og persille. Skjær en tykk skive gulost ibiter og bland innimelkeblandingen
Jeg bruker ofte gryte når jeg stekerandebryst, såslipper jeg fettsprut. Raskt ble et andebryst som ikkehadde kommet medpå helgemenyen smurt innmed salt og sukker, det skal serveres "sprengt" i kveld, med hjemmelaget frites som tilbehør
TwitterGoogleSkrivutFacebookLikdette. Hell overvinen og tilsluttsitronbrus og farris. En sommerdrikk av denlettere og friske sorten, og med frukt, bær ellerkrydder og likører kan nye versjoner skapes
Ta demsåut for åplasseredempåei skjærefjøl. Rett før helgen oppdaget jeg en videopå facebook som visste hvordan du enkelt kan gjøre geleshotene enda morsommere
Det har alt blitt lagt utendelinfoherpå bloggen, og bare for å være sikkerpå at alle har fåttmed seg alt har jeg nå samlet disseinnleggeneidetteinnlegget
Det har vært mye snakk om molekylær gastronomiidetsiste, og jeg skal for all delikke skryte på meg å være spesieltinteressertidette, men jeg synes godeboller - en forutsetning for godefastelavensboller- blir best om du følgerdenneoppskriftentil punkt og prikke
Jeg vet at deter lenge til jul og at september nettopp har kommet i gang, men jeg synes altså at grøt er godt, selv om det kanskje ikkeerdet mest næringsspekkede som finnesmed tanke påvitaminer og mineraler
Eplejuice (ikkefra konsentrat). Og deteregentlig ganske enkelt, bådemed og utenjuicer. Etter at noen snaps medingefærshoterdetflere som har spirt hvor jeg kjøperdisse
veldig godt ble det. jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )hererdet jeg brukte 300-400 g råscampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitronpersillecherrytomater ruccolaoljeJeg begynte medåtine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsattescampi + chili + hvitløk og lot dethvilei kjøleskapet en timestidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje tilsteking av marinertescampi+cherrytomateretter noen fåminutteri panna, tilsettespersille og ruccoladet hele blandesmedferdigkokt pastaog serveres varm med en litensitronbåt og nystekt baguette. og såerdet bare å kose seg 300-400 g råscampi. 1 chili. 2 fedd hvitløk. 1 sitron
Sausen koker du innmed nok creme fraichetil at dentyknerlitt. eplemost fra Telemark. HenrietteSchønbergErkens stekte svinehjerterer et godt utgangspunkt første gang det prøves
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.