Potetsuppe med brød. Ja, Italienerne bruker ofte brød for å tykne sine supper, og her i huset er det en fin måte for lillemor å få i seg suppen uten at det blir for mye søl og gris
Lag couscous etter anvisning på pakken. (ca 13 porsjoner)2 kyllingbryst2 store søtpoteter2 store gulrøtter1 squash125 g couscousen stor neve frosne selskapserteren neve persillenoen biter mangorapsoljeDel kylling og grønnsaker i biter
Kok pasta etter anvisning på pakken. (ca 15 porsjoner)250 g pastaskruer1 boks hermetiske tomater1 liten løk3 gulrøtter1 squash½ ts tørket oregano½ ts tørket basilikumrapsoljeLøk, gulrøtter og squash stekes mykt
Bland med epleterningene (ikke mos, dette gir noe å tygge på for barnet). 6 røde epler2 modne mango250 g tørkede aprikoserSkyll aprikosene i kaldt vann
Kok risen etter anvisning på pakken. (Ca 12 porsjoner)150-200 g kalvekjøtten pose frosne aspargesbønner4 gulrøtteren liten boks maiskorn1 liten løk1 hvitløksfeddlitt pepper½ ts tørket basilikum2½ dl tørr risSkjær kjøttet i terninger
Sil av vannet (men ta vare på litt hvis man ønsker å tynne ut mosen etterpå) og avkjøl litt. (ca 12 porsjoner)4 røde epler4 store pærer8 nektarinerEpler og pærer skrelles, deles i små biter og kokes møre i litt vann
Da må kjøkkensjefen være ferdig med sine mer eller mindre kreative fingermater, glassene være på plass og smakspanelet nystelt og fjelg(et gammeldags ord som betyr velstelt, fikk bare lyst til å bruke det)
Samboeren fikk så veldig lyst på kyllingvinger her forleden dag. Vi bestemte oss derfor at vi denne helgen kunne ha med dette som en del av en "snacks-middag" på fredagskvelden
Jeg toppet de ferdigstekte bollene med fersk koriander - nydelig å se på og veldig digg. Jeg lagde i stand et grønnsaksfat med diverse salater, tomat, avokado og rødløk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.