Igår lagde jeg denne skogsbær smoothien, og jeg må bare dele den. Egentlig har jeg ikke vært så fan av smoothies, jeg vet egentlig ikke hvorfor for det er jo så godt og forfriskende
Vask og tørk druene. Stikk inn tannpirkeren hvor stilken har vært, og sett i fryseren. Lager du mange nok, kan du ha de stående i fryseren og ta opp ved behov
Fiken gjør seg bra i salat, fordi fruktkjøttet er mykt og saftig og fullt av små spiselige kjerner. En god salat kan være et helt måltid i seg selv og salat kan brukes som fullverdig middag eller lunsj
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Fiken med spekeskinke og urtedressing er en helt fantastisk forrett eller som tapas. Vi er kanskje ikke så vant med ferske fiken i Norge, men dette må prøves
)1 pk Skogsbær100 g hvit sjokoladesukker1 neve pistasj nøtterVanilje is Hell bær i en ildfast form, strø på sukkerBland inn hakket hvit sjokolade og hakkede pistasj nøtterHa i ovnen på 200 grader i 8- 10 minutter, og server med vanilje is til
Jeg synes det er greit at bærene er naturell da sausen er veldig søt og god. *Fyll opp et vannbad og ha eggeplommene og melisen i en bolle over vannbadet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.