Fiken med labneh og rosmarin
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 1 ss usaltede pistasjnøtter uten skall
  • 75 g labneh eller veldig tykk yoghurt
  • 3 fiken, revet i to
  • 1 ts honning
  • en klype grovhakket frisk rosmarin eller timian
  • 1 ss usaltede pistasjnøtter uten skall
  • 75 g labneh eller veldig tykk yoghurt
  • 3 fiken, revet i to
  • 1 ts honning
  • en klype grovhakket frisk rosmarin eller timian

Instruksjoner

Kommentarer

  • Grethe Nenseth

     - 

    Utrulig godt, spennende smaker sammen, som kiler i smaksløkene .

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.