I forbindelse med lanseringen av Burger Blue fra Blue Castello var jeg og tre andre bloggere invitert til å lage den beste burgeren innenfor ulike kategorier og fikk en gyllen mulighet til å bli fotografert av en av landets mest anerkjente matfotografer, Stian Broch
Det var det søte, over til shiny and blue. /inneholder sponsorlinker. Hei dere. Før jeg viser dere noen av vårens lekreste treningsklær, så har jeg dette til dere
Se etter Blue Dragon-merket i Asia-hyllen (ca 40 kroner). Say hello to my little friend. Jeg fikk peanøttmel fra iHerb i posten i dag og måtte såklart teste det ut med en gang
en kyllingfilet per person en skive brie per person 2 skiver bacon salt og pepper tagatielle spaghetti til x antall personer Blue Castello Fløte 1 Avacado 1 Mango 1 hånd salatblanding av det du likker, gjerne med ruccola 1 sitron 1/2 rødløk 1/4 chilli 2 ss valnøtter. 2 skiver bacon salt og pepper tagatielle spaghetti til x antall personer Blue Castello Fløte 1 Avacado 1 Mango 1 hånd salatblanding av det du likker, gjerne med ruccola 1 sitron 1/2 rødløk
ca 500g strimlet svinekjøtt ca 200g klassisk grønnsaksblanding 2 - 3 champignon 1 pose chop suey-saus fra Blue Lagoon 1 porsjonspose fullkornsris. ca 500g strimlet svinekjøtt ca 200g klassisk grønnsaksblanding 2 - 3 champignon 1 pose chop suey-saus fra Blue Lagoon 1 porsjonspose fullkornsris
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.