Tidenes hjemmelagde burger. La den stå å kjøle seg ned før du har den over på glass. Oppskrifter. Da Vilde var på besøk i helga lagde vitidenes hamburger tilmiddag
Jeg har nå tenkt å ta dere med på enreise, helt fra da vi dro hjemmover fra syden – frem til nå, imens jeg nå steker havregrynenemine som jeg sikkert kommer til å glemme for så å brenne ned hele huset osv
Men jeg stod på og skulle sørenikkegi meg. Det var en gooood start på uka. I regnjakke og pøsregn dro jeg hjem fra spinning fornøyd og gira på komme tilbake på gruppetimer
Husker dere at jeg startet på kostveilederstudiet for en stund tilbake. I dag fikk jeg svar på oppgavenemine, og sammen med hjemmeeksamen som jeg besto islutten av april så har jeg bestått med glans
Jeg har virkelignoenspennende måneder i møte. Du trenger. Jeg føler jeg har funnet personer å følge som jeg virkelig kan lære noe av, så jeg gleder meg utrolig mye til å suge til meg ny kunnskap
Gode tilkaffen, til kvelds eller på basar. Det enkle er ofte det beste. Passer til syltetøy, sjokoladepålegg og banan, egg og kaviar - eller bare som de er
Ja, vi er stolte av å kunne presentere vår helt egenoppskrift på enfaktastisknydelig god saus. La det få stå å putre og kose seg mens du lager den andre maten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.