Tex Mex er fast fredagstradisjon for mange, og i dag blir det lekre kylling enchiladas. Lag kryddermiksen eller kjøp ferdig (du kan benytte både taco, fajitas eller enchiladas-krydder
Hvorfor ikke servere enchiladas. Hovedgrunnen til at jeg forbinder enchiladas med helg, er rett og slett at det tar litt tid og forberede, og stort sett liker jeg at hverdagsmiddagene går raskt unna
Beklager lite blogging i det siste, studiene får førsteprioritet for tiden. Da jeg allikevel fikk 10 minutter til overs i dag, bestemte jeg meg for å blogge
Mulighetene er mange, og hjemmelaget enchiladas er sunt, raskt og supergodt. Heisann. Det er jo lillelørdag, og da passer det godt med litt hjemmelaget kosemat
Hei. Status flytting. Kaos. så her er det bare å sende sjefen sjøl (Todd) til bestemoren sin så han slipper å forholde seg til alt rot og mas, brette opp armene og fortsette å pakke sammen klær, sko, sminke og kjøkkenutstyr – det er stort sett det jeg eier og trenger
Enchiladasene serveres med Mager Kesam, salsa og quacamoule (og en god salat, om du vil). Jeg elsker lomper, for det er så utrolig mye digg man kan lage sammen med lomper
Så i dag vil jeg dele oppskriften på min variant av enchiladas verde, eller “grønne” enchiladas. Oppskriften min er riktignok ikke helt den klassiske enchiladas verde-oppskriften, men tilpasset litt etter det vi liker best her i huset
"Enchiladas" er maistortilla med fyll dekket med en chilisaus. Fyllet i "Enchiladas" kan være kjøtt, ost, bønner, poteter, eggerøre, grønnsaker, sjømat eller kombinasjon av disse
eks Enchiladas. Jeg hadde egentlig tenkt å poste dette innlegget i morra, men da får dere kanskje ikke muligheten til å kjøpe det dere trenger for å lage denne herligheten til søndagsmiddagen, så da poster jeg den i nå istedet
Enchilada er en smakfull mexicansk rett. Denne er gjort kjøttfri, ved å bytte ut kjøtt med bønner. Jeg er ingen bønne-fanatiker, men synes det er greit å bytte ut ett eller to måltider i uken med bønner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.