Søndag er for mange en bakedag, men disse slenger du sammen på 1-2-3 uten steking. Energibarer med peanøttsmør og jordbær 2016-06-30 13. 42 Stk. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 100 g peanøttsmør 25 g jordbærprotein 25 g havremel (eller havregryn) 40 g fibersirup 2 ss melk 25 g sukkerfri sjokolade (topping). En av grunnene til at vi valgte å dra hit var den korte flyturen, men det ender jo opp med 10 timer fra avreise til hotellet uansett 100 g peanøttsmør 25 g jordbærprotein 25 g havremel (eller havregryn) 40 g fibersirup 2 ss melk 25 g sukkerfri sjokolade (topping)
29. 2016 kl. 27 i. 2 bananer. 2 ss chiafrø. 20 g kokosflak. 200 g bokhvetemel. Fordel deigen i muffinsformer og stek de på 180 grader i rundt 25 minutter. 29. 2016 kl. 27 i. Tips en venn 29. 2016 kl. 27 i Desserter, Is og Bakverk. 2 bananer. 29. 2016 kl. 27 i Desserter, Is og Bakverk
Til 4 personer trenger du 6-8 kamskjell, 200 g jordskokk, 30 gram usaltet smør, 0,1 dl fløte (jeg brukte laktosefri), 100 g chorizo i biter. Legg opp en skje med jordskokk krem, 1 1/2 til 2 kamskjell pr porsjon, dryss over sprøstekt chorizo og pynt med noe grønt. 200 grader, 20 minuttet…voila. God vaniljeis, krem fra spuma (2 dl fløte, 3 ss melis, bland, på flasken, lad med patron, rist som fy i 30 sek…krem klar) og en stk hjemmelaget melkesjokolademakron. 200 g jordskokk. 200 g. 2 dl fløte
Tropisk smoothie 2016-06-3012. 02 Porsjoner. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 2 appelsiner (juicen) 1 mango 2 skiver ananas 1 banan 3–4 physalis (kan sløyfes) 4–5 isbiter. Det er veldig varmt og mini bestemmer kjøreplanen, men jeg må si han imponerer meg med hva han orker – han er ikke 2 år engang og sier ja til alt. 2 appelsiner (juicen) 1 mango. 2 skiver ananas 1 banan 3–4 physalis (kan sløyfes) 4–
27. 02. 2016 kl. 20 i. De er flate så jeg brukte 2 brød til hver burger. 20 g linfrø. 200 g kikertmel. 2 hvitløksfedd. 2 ss mandelmelk. 27. 02. 2016 kl. 20 i. Tips en venn 27. 02. 2016 kl. 20 i Pizza, Burger, Taco og Tapas. 2 hvitløksfedd. 27. 02. 2016 kl. 20 i Pizza, Burger, Taco og Tapas
2016 kl. Begge disse er 2 veldig bra råvarer både i innhold og bruksområde. Jeg har også brukt 2 typer spirer, mungbønnespirer og alfalspirer. 2016 kl. 2016 kl. 2016 kl
1/2 dl sorte oliven. 1-2 klyper himalayasalt eller havsalt og pepper. 1/2 dl sorte oliven. 1-2 klype. Når du har gode ferske råvarer med mye smak, kan de enkleste retter by på rike smaksopplevelser
Mat- og vinklubben Smak sin siste ordinære festaften i 2015 ble viet våre beste restaurantminner. En Pommard Vieille Vignes 2005 fra Vincent Girardin. Før hovedretten kom på bordet ble det igjen skjenket rødt, denne gangen en Haute-Medoc fra Chateau Cissac (2005)
Stekes i ovenen på ca 200 grader til de er gjennomstekte. Patatas bravas er en typisk tapas rett som du ikke bare får på restaurantene, men som jeg også anbefaler som en av færre tapas retter på en bar
Det tok ikke lang tid. Haha - her kommer første oppskrift på vellykket yoghurt-is. Jeg kjøpte maskinen på mandag, og har vel kanskje prøvd den 5 ganger allerede, men denne oppskriften her var virkelig ikke dum
Hantelroing 26kgx3^6 Rack chins +20kgx10-9-9 Sittende roing 60kgx10-8-5 -> 40kgxmax Facepull 30kgx12 litt kort tau Nedtrekk 45kgx15-10+5+5+5 myorep Skulderpress 16kgx8-8-8 10kgx10 halve press på toppen, 10halve press på bunn, 5 hele rep - pump. Sidehev 6kgx15-15-12 -> 3kgx15+5+5+5+5+5. Oppskrift på vaflene300g revet butternut gresskar3 egg70g glutenfri havregryn70g rismel2 scooper vaniljeprotein1ss fiberhusk100g kesella/kesam3-4dl vann 2/3 pipett stevia vanille creme1 ts bakepulver1/2 ts nellik, kanel og kardemomme . Knebøy - speedreps 65kgx3-3-3-3-3-3 Goblet Squat 32. 5kgx10-10-10 Fireman - ned, halv opp, ned og helt opp 32. 5kgx15 Vanlige ->26kgx40 kortrep, holdt hantelen mellom bein Fy. faen Strakmark 60kgx12-12-12 STRAKE bein. hehe Skrå hantelpress 20kgx9-9, har stagnert litt her nå. Stående bicepscurl 12. akdri klart triangelpushups på strake bein før gitt Triceps extension med hantel 5kgx3set RPE9 i tau 2set RPE10. snitt km/t 12. 5km 25. 5km på 40min(og 27sek) - og DET er jeg faenmeg STOLT av . 12 l
Jeg smakte det for første gang på Mallorca i september 2011, og etter det har vi alltid hatt det på kjøkkenet. Dersom du ikke får tak i daddelbalsamico, kan du også lage en dressing av 2,5 ss olivenolje, 1,5 ss balsamico og 1 ts honning. 2,5 ss olivenolje
En annen oppskrift på ensaimadas er det link til nederst i dette innlegget. Jeg må lage ensaimadas en annen gang også, men da med en enklere fremgangsmåte
Ensaimadas – et saftig spiralformet sukkerbrød med mye egg og med melis på toppen. Etter 12 kokte det av handelsfolk og turister. Kl 12 fant vi et bord i skyggen, kjølte oss ned med lokal cava og lyttet til folkelivet og lokale musikanter. Restaurant Oliu like ved Port de Andtratx, ca 20 minutters biltur fra Palma. En 20 cm lang smaksbombe av ulike sjokoladeteksturer. Etter 12 kokte det av handelsfolk og turister
Begge veier var flyet forsinket, først med 2 timer inne på flyet, på vei hjem måtte vi heldigvis vente på flyplassen i det minste, ett par timer ekstra venting men minstemann tok en lang lur på flyplassen og sovnet i bilen hjem. m så lett å underholde, og 12 åringen har vi spilt tennis og billjard med, han har vært på gokart og koser seg med middager på resturant. 2 timer
2016 kl. Jeg hadde også sett meg ut 2 steder i Palma som er hovedstaden. Mett som jeg var greide jeg 2 kuler, Salty Caramel og Chai Latte, jeg sier ikke mer. 2016 kl. 2016 kl. 2016 kl
2016 kl. De 2 gangene jeg har vært her i år har jeg bodd på Garden Lago som er et leilighetshotell med store leiligheter på 80 kvm med alt du trenger som kjøkken, vaskemaskin osv. 2016 kl. 2016 kl. 2016 kl
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.