Her kommer en veldig enkel oppskrift på gode sjokoladecupcakes. Tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen min de siste to dagene, helt utroooolig gøy med så mange lesere
Mørke sjokoladecupcakes. Mørke sjokoladeCupcakes med peanutbutterjelly-frosting. "Peanutbutterjelly-time, Peanutbutterjelly-time"#Simpsons # Det ER Amerikansk
Espresso og sjokolade er en drømmekombinasjon, det synes ihvertfall jeg. o) Disse cupcakes'ene blir luftige, og da passer det godt med den fyldige frostingen
Sjokolade cupcakes med veldig god sjokoladekrem. Disse ble servert i et bryllup i høst. Denne oppskriften er enkelt og muffinsene holder seg saftig i flere dager
For å få frem kaffesmak i selve makronene har jeg brukt espressopulver i oppskriften. Ha de finhakkede mandlene, melis og espressopulver i en food processor
Til dessert ble det Espresso Panna Cotta - og det var så godt at jeg vil dele oppskriften med dere. Rør inn gelatinen slik at den løser seg opp, tilsett espressoen
I samme slenge så rasket jeg med meg en "iskaffe" lignende ting, bare det er kokosmelk og espresso. 1 stk Kokos espresso. Både brødmixen og kokos espressoen har jeg kjøpt på Helsekostbutikken Life på M44 på Bryne. Klem C 1 stk Kokos espresso
Oppskrift og foto. Franciska Munck-Johansen. To-etasjers sjokoladecupcakes med bringebær. Ca 10 stk. Disse cupcakesene ser imponerende ut, men de er veldig enkle å lage
Bestemte meg derfor for å lage sjokoladecupcakes med moccakrem, og de ble veldig gode. Jeg drikker ikke kaffe selv, men har pluttselig fått sansen for sjokoladeglasur med litt kaffesmak
Når selve dagen opprant og ostekremen skulle lages fikk jeg full panikke for om cupcakene var vellykket og etter ett kjapt søk på nettet fant jeg denne oppskriften på sjokoladecupcakes
De fleste, ikke bare liker, men elsker sjokolade. Jeg har mange oppskrifter med sjokolade i seg, men jeg mangler, manglet, den ultimate sjokolade-cupcakes-oppskriften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.