Gni den rensede fasanen innvendig med salt og pepper. Vinen fra rosinene helles over fasanen. Fasanen skjæres opp mot brystbenet, legges sammen som om den var hel
Ha i ltt vann og la alt småputre noen minutter. Brun fasanen i smør og smult. fasanlever, hakket. Server fasanen på brødskivene 75 g smør. 2 laurbærblad. 2 ss søt Marsalavin
Skyll den godt og la den renne av. Skjær opp fasanen og server den med druene og sausen. Spe med buljongen og la fuglen ettersteke på svak varme uten lokk i ca 40-50 minutter, eller til den kjennes mør. Tilsett fløten og la sausen koke i 3-5 minutter
Piggvaren er kalt havets fasan, fordi den regnes som like eksklusiv. Piggvar er en flyndrefisk som tilhører varfamilien, og er flattrykt og nesten rund
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.