Fasanene holdes imens varme i stekeovnen. Gni fuglene inn- og utvendig med sitron og bind dem opp. Pensle dem med smør på alle sider, krydre dem med salt og pepper og legg dem i en smurt, ildfast form eller en liten ovnspanne
Fjern fjær og evt innmat fra fasanene. Krydre med salt og pepper og brun det i en panne. Skyll godt og tørk fasanen med kjøkkenpapir så den er helt tørr
Piggvaren er kalt havets fasan, fordi den regnes som likeeksklusiv. Piggvar. Den er nok ikke så lett å få kjøpt, men har du en fiskebutikki nærheten kan du høre med dem
Vaktler, fasan og franske skogsduer. Takk og pris for spesialbutikkene der du får personligservice. Har du ikke besøkt noen av dem, kan jeg anbefale en tur til "LilleParis" midt på Frogner
Brun fasanbitene. Fjern innmaten, skyll og tørk godt av fuglen. Server fasanen med sausen, kokte grønnsaker som gulrøtter, fennikel, broccoli og purreløk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.