Denne uken skal det bugne over av rogn på bloggen min. Noen av dere vil nok bli mettet av prosjektet etterhvert som dagene går, men det er mitt store og inderlige mål at vi etterhvert begynner å skatte innmaten på dyr og fisk i tillegg til å koke kraft på kjøtt- og fiskebein, da jeg synes det er vår plikt å bruke hele dyret når det først skal bøte med livet for oss
Jeg er fortsatt veldig fascinertav rosetippen min så det ble rosemønster på kaken min. Oreokake er en storfavoritt hos mange, men jeg har slitt litt med å finne en glutenfri "oreo"kjeks som jeg syns smakte godt
La det hele få koke rundt en halv times tid med lett omrøring et par ganger i løpet av koketiden. ½ -1 kålhode avhengigav størrelsen. ½ -1 kålhode avhengigav størrelsen
Jeg husker jeg var veldig fascinert da jeg så Jamie Oliver gjøre dette for mange år siden. Jeg spiser stadig yoghurt naturell med hjemmelaget granola til frokost
Jeg skal på ingen måte påberope meg å være noen ekspert på georgisk mat, men jeg har blitt mer og mer fascinertav maten i landene nord og øst for Tyrkia i det siste
Disse «maskene» blir gjerne brukt i Mexico til å pynte opp graver med på «De Dødes Dag». De lages av vanilg sukker som mikses sammen med en form for spiselig lim
Oppskriften dere skal få av meg i dag er mørke sjokoladecupcakes med bjørnebærsaus i tillegg til bjørnebær/vaniljeyoghurt (fra Yoplait), som gjør cupcakesene saftige
Surdeigstrenden er fascinerende og sympatisk med tanke på at det er naturens egen gjær man bruker, og man lærer seg å lage brød uten å være avhengigav butikkjøpt gjær
Denne sirupen er sannsynligvis den mest umamirike av alle ingredienser i det europeiske kjøkken, men det er slett ikke sikkert at han vet det om umamien, men det gjør ikke noe
Mandager er det mange av StrongBody-kundene våre som sender inn rapportene sine, så etter økten min fant jeg meg en egen liten krok på Starbucks med kaffe og Questbar – og det å lese om deres uke og fremgang hjelper faktisk også mye på humøret
Jeg ble utrolig fascinert og betatt av den sterke damen sine tanker om hva som gjør oss syke i dag. Jeg har ikke laget slikt siden min vegetartid og kjente at jeg har savnet dem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.