Fisk med tomat og butterdeig
VG.no
VG.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 butterdeigplater
  • 8 fileter av rødmulle (en middelhavsfisk, erstattes av gjørs, abbor, små uer, havabbor eller berggylte)
  • 4 poteter
  • 4 tomater
  • Friske urter: basilikum, timian, persille, koriander
  • Noen blader rucculasalat
  • 1,5 dl olivenolje
  • En bunt basilikum
  • 1 sitron
  • 70 g pinjekjerner
  • Sitron, appelsin, grapefrukt (kan sløyfes)
  • Basilikumeddik (kan sløyfes)
  • Frisésalat og gressløk (kan sløyfes)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.