Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Er litt mer å tygge på i den hjemmelagde, og ikke bare en most masse som de man kjøper ofte er. Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper
Praktisk med alt som er unnagjort på travle hverdager. Fremgangsmåte. Fiskegrateng med makaroni er en kjær gammel rett som de fleste husker fra barndommen ♥
Men, da gratengen ble servert og de begynte å gafle innpå skjønte jeg at dette ble en suksess. Deretter tilsetter du fiskebitene + makaronien i sausen og lar dette trekke et par minutter mens du rører rundt
I dag kommer jeg med oppskrift på en skikkelig god fiskegrateng. Kanskje fordi det ikke er mat som jeg føler er så typisk meg, eller som jeg tenker på som særlig spennende
Skjær brokkoli, paprika og rødløk i mindre biter og legg i en ildfast form. Fremgangsmåte Kok makaroni al dente, det vil si i halve koketiden og hell deretter av vannet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.