Ris fort gjort. Risotto kan lages på mange forskjellige måter, akkurat som andre retter. Det er sikkert noen som er uenig i at dette har noe som helst med risotto å gjøre
1 hjortestek (ca. 800 gr)salt og pepperknuste enebær3 dl lettrømme3,5 dl kremfløte3 tykke skiver brunost eller ekte geitost1 stor løk1 stor gulrot----150 gr stekte kantarellerhele tyttebær (kan sløyfes)noen dråper sukkerkulør (kan sløyfes)Vend steken i en blanding av salt, pepper og knuste enebær og la den ligge i noen timer men aller helst natten over
" Kjerringa etter med pannen i den ene hånden og sleiva i den andre, det forteste hun kunne, og barna etter henne igjen, og gamlefar hinkende etter til slutt
Stek en bunke spinat fort, bare til de såvidt faller sammen. NORSK MAT PÅ ALLE FAT. Et utgangspunktDet var et slagord i gamle dager , men brukbart i vår tid og
Vin til hjort - denne smakte fortreffelig. Vi startet med 80 grader C, men så at temperaturen økte litt fort, så da justerte vi ned til 50 - 60 grader, for deretter å sette temperaturen opp til 80 grader mot slutten for å få en kjernetemperatur på ca 64 grader C. 80 grader C, men så at temperaturen økte litt fort, så da justerte vi ned til
Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp
Ikke rennende, men den klistrer seg fortsatt litt fast i kakepinnen når du sjekker kaken i midten. Ikke rør for fort, for vi vil helst unngå for mye luftbobler i glasuren
) Denne sjokoladekaken er så god og saftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også. Har du ikke prøvd å ha rømme i kake før, har du sjansen nå
Det går fort, den trenger ingen steketid og jeg visste at hun likte det. Fortsatt ikke helt min type kake, men for dere andre som liker sånt, så er denne perfekt
Jeg bruker litt melk for at fløten ikke skal bli for tykk for fort. Neida det er ikke fra Stabburet. Men jeg blir litt irritert på alle leverandører som legger opp til at vi skal ha dårlig tid på kjøkkenet
Vend på spinaten så faller den fort sammen. En deilig pai med masse godsaker, nok til tre kanskje fire, og er det bare to som skal spise, kan resten av paien fryses
Man kan da ta opp bare det man skal servere og la de tine på benken, det går ganske fort. Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Så fort du får sukker på så kan du ta på den uten at den henger fast. Anbefaler lufttett pose, føler de holder seg bedre der, i glasskrukke blir de fortere harde på utsiden
Denne helgen gikk så altfor fort. Lørdag ble det litt shoppig og Cafè og søndag gikk bort til bursdagsfest for tantebarnet mitt og dåp til et vennepar av oss
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.