Gåsestek fylt med epler og svisker
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 ss salt
  • 1 ts pepper
  • 1 pose svisker
  • 2 syrlige epler
  • 2 ss smør
  • 1 liter gåsekraft
  •  
  • RØDKÅL
  • 1 kg rødkål
  • 1 syrlig eple
  • 1 dl husholdningssaft
  • 1 dl rødvin
  • ½ dl rødvinseddik
  • 1 ss salt
  • 1 ts pepper
  • ½ dl gåsefett
  •  
  • SAUS
  • 7 dl gåsekraft fra steken
  • 2 ss gåsefett
  • 1 ½ ss hvetemel
  • 1 dl rødvin
  • 1 dl fløte
  • 2 ss ripsgelé
  • litt sitronsaft
  • salt
  • pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.