Ingredienser 1 side laks med skinn 3 ss salt 5 ss sukker 2 ss nykvernet sort pepper Rikelig med grovhakket dill 5 ss akevitt (eller etter smak) Fremgangsmåte Kvern litt [
I min familie står elg på menyen året rundt, og favoritten er biten med gravet ytrefilet av elg. Gravet elg smaker himmelsk med litt rømme, rødløk og flatbrød
Hvis man har det travelt, og vil lage hurtigutgaven av gravet laks, skjæres den rå laksesiden i tynne skiver og skivene vendes i salt- og sukkerblandingen
Når jeg ser ishavsrøyefileter i butikken så må jeg bare kjøpe det. 1 filet ishavsrøye1 ts smør1 ts rapsolje1 dl fløte1/2 dl hvitvin1/2 ts smør1 finhakket sjalotteløkSitronSalt og pepperFinhakk sjalotteløk, og surr i smør til løken er myk
Akkurat slik har det seg med denne oppskriften på deilig gravet laks med rødbete og pepperrot. Navnet gravet laks kommer fra metoden den ble laget på i gamle dager, hvor man gravde laksen ned i jorda
Gravet laks eller ørret har jeg alltid i fryseren. 400 gr gravet laks. nr på polet 2075001 Gravet laks eller ørret har jeg alltid i fryseren. til 4-6 personer 400 gr gravet laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.