GRILLA LAKS MED FYLT AUBERGINE OG SOPPSTUING
Maria Khashayarpour
Maria Khashayarpour

GRILLA LAKS MED FYLT AUBERGINE OG SOPPSTUING

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til to personer
  • 300 gram laks
  • 1 stor aubergine
  • 1/4 squash
  • 1/4 paprika
  • 2 tomater
  • 1 ss tørket urter
  • 1 dl quinoa
  • 300 gram aromasopp
  • 2,5 dl matfløte
  • sitron
  • salt
  • pepper
  • hvitløkspulver
  • 2 fedd hvitløk
  • olje og smør til steking

Instruksjoner

    1. Krydder laksen etter ønske, og sett den i oppvarmet ovn på 200 grader. Stekest i 30 min.

    2. Del auberginen i to deler på langs, og skrap ut innholdet. Smør auberginen med olje. Dryss på salt og olje, og sett den i ovnen sammen med laksen og stek i 20 min.

    3. Kok opp quinoa etter anvisning

    4. Hakk innholdet av auberginen, tomater, paprika, hvitløk og squash i små biter, og stek litt i olje. Tilsett salt, pepper og tørka urter etter smak. Bland inn quinoa, og sett blandingen til sides.

    5. Fyll auberginene med grønsaksblandingen, og stek i 15 min. Til.

    6. Hakk soppen i biter, og stek i smør. Tilsett fløte og la koke til fløten stivner. Smak til med hvitløkspulver, salt, pepper og saft av sitron.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.