1. Krydder laksen etter ønske, og sett den i oppvarmet ovn på 200 grader. Stekest i 30 min.
2. Del auberginen i to deler på langs, og skrap ut innholdet. Smør auberginen med olje. Dryss på salt og olje, og sett den i ovnen sammen med laksen og stek i 20 min.
3. Kok opp quinoa etter anvisning
4. Hakk innholdet av auberginen, tomater, paprika, hvitløk og squash i små biter, og stek litt i olje. Tilsett salt, pepper og tørka urter etter smak. Bland inn quinoa, og sett blandingen til sides.
5. Fyll auberginene med grønsaksblandingen, og stek i 15 min. Til.
6. Hakk soppen i biter, og stek i smør. Tilsett fløte og la koke til fløten stivner. Smak til med hvitløkspulver, salt, pepper og saft av sitron.
Snitt laksefilêten på midten og fyll godt med kremosten. #middag #middagstips #sunnmat #sunnmiddag #matinspirasjon #suntoggodt #sunnmatblogg #oppskrift #lindastuhaug #laksoppskrift #fyltlaks #fyltelaksefileter #ovnsbaktegrønnsaker #lakstilbehør
Krydre med salt og pepper, og rull den sammen igjen. Spe så på med matfløte til passende konsistens. Noen ganger blir det bare perfekt, og dette er et eksempel
En asado er en grillaften hvor venner og familie samles til god mat og vin. Etter en lengre sommerferie fra bloggingen er det med stor glede jeg ser at sidevisninger nesten har doblet seg på kun et par måneder
Pensle overflaten med kokosolje (du kan bruke annen olje), og press litt sitronsaft over. Når aubergine er ferdigstekt, skraper du ut kjøttet med en skje
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Det aller beste med grill er jo å tenne opp kulegrillen, vente til kullet er blitt skikkelig varmt og så grille – sakte og lenge mens en nyter sommerkvelden og alle sommerlydene
Ha auberginekjøttetog paprikaen over i pannen med sopp, løk og tomater og bland godt. Det finmalte pulveret ser nesten ut som melis og smelter så fort det kommer i kontakt med fuktighet, noe som gjør retten fyldig og kremete med en utrolig smak
Når pakken er ferdiggrilla tar du han av grillen, og opnar pakken. Kutt laksenog grønsakene i grove bitar, med unntak av kvitlauken og persillerota som du kan hakka ganske fint
Jeg brukte kyllingkraft og måtte derfor trå til med litt maizena på slutten for å få den tykk. Skjær auberginen i tynne skiver på langs og legg dem på bakepapir
Skyll deretter av laksen, tørk den godt og krydre den med peppermiks. Åpne trekken både under og på toppen av grillen og følg nøye medog juster disse underveis
Gutta var ute med dorgesnøre ved Store Færder i helgen, og resultatet lot ikke vente på seg. Vi fyller buken med kombinasjoner av følgende godsaker (angitte mengder per fisk) før de legges på grillen
Pensle laksefiletenemed olje og strø over litt salt og pepper. En deilig og lettlaget fiskerett, passer ypperlig med ovnsstekte poteter, kokte eller grillede grønnsaker eller kun en frisk salat
Her er herligheten med min lille vri og oppskriften er til fire skiver. India har vi panir og i Hellas er det halloumi som gjelder, aubergine er å finne i begge kjøkken
Dette er en fantastisk siderett, med full av forskjellige smakskombinasjoner som smelter i munnen. ) Disse auberginene hadde vi som siderett til grillmaten i de fine sommerdagene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.